Màrqueting directe i multicanal

Dissenyem campanyes cohesionades per a múltiples canals. Vivim en l’època de la multicanalitat: el client tria quan i com consumeix la informació, present en multitud de plataformes que ens permeten connectar amb ell. Des de Meydis dissenyem les campanyes amb més eficàcia, adaptant-nos als requeriments del canal i del públic objectiu.

Disposem de centres de producció propis amb tots els mitjans i la tecnologia necessària per realitzar les seves campanyes de màrqueting directe multicanal: comptem amb plataformes d’enviament massiu d’e-mails i SMS i un Contact Center per desenvolupar campanyes d’emissió i recepció de trucades.

Màrqueting online

Les possibilitats que ens ofereix internet en el camp del màrqueting són tan àmplies que resulta impossible plantejar qualsevol estratègia de comunicació, i fins i tot de creixement empresarial, sense tenir el màrqueting online present. Actualment, i a causa de la maduresa tecnològica de la societat i a la constant evolució de les tecnologies, no podem parlar de màrqueting offline sense tenir present el màrqueting al món digital, un entorn que l’usuari aprecia com a immediat, proper i en el qual pot obtenir informació fàcilment. Al món 2.0 el client ha canviat, és dinàmic i està connectat a múltiples dispositius les 24 hores del dia. En Meydis oferim serveis integrals de màrqueting online, adaptats a l’estratègia comercial dels nostres clients:

 • Disseny i programació de tot tipus de webs i microsites
 • Estratègia de Posicionament SEU/SEM
 • Social Mèdia
 • Plataforma pròpia per a l’enviament automatitzat de campanyes d‘e-mailing i SMS

Màrqueting offline

En tan sols uns anys el màrqueting online s’ha imposat en les estratègies de comunicació de les empreses, però continua existint un ampli sector d’usuaris que segueix exposat als impactes que generen els mitjans offline. Comptem amb més de 35 anys d’experiència en el disseny i execució de propostes de màrqueting integrals per als nostres clients. Disposem de l’equipament més nou i les infraestructures capdavanteres per executar les campanyes més exitoses.

Impressió i personalització

El format imprès segueix sent de gran rellevància en el màrqueting, especialment perquè el vincle que genera amb el consumidor és molt més emocional.

Per produir els seus documents en paper, comptem amb el parc de maquinària d’impressió làser a color més important a nivell nacional. Amb aquesta maquinària duem a terme tant tiratges curts com llargs de qualsevol tipus d’element i format. I alhora, disposem de maquinària làser B/N per a la impressió i personalització de grans volums de documents.
Disposem també de la tecnologia full color, que ens permet imprimir documents transpromocionals 100% personalitzats a color.

Ensobrat intel·ligent

Comptem amb tecnologia capdavantera en ensobrat intel·ligent, la qual cosa ens permet conjugar la major precisió amb l’alta velocitat de processament, per fer que els seus enviaments de correu avancin ràpidament. Els detectors d’alta sensibilitat dels nostres sistemes seleccionen i retiren ràpidament els elements postals erronis, desviant-los automàticament per ser processats de nou. Així mateix, els nostres sistemes intuïtius de canvi de tasques maximitzen la productivitat dels processos, amb ensobradores intel·ligents capaçes de verificar fins a 8 elements personalitzats.

Les nostres ensobradores han estat dissenyades per gestionar una gran varietat de tipus i grandàries de paper mitjançant tecnologia que garanteix el 100% d’integritat documental, una cosa essencial quan les comunicacions s’estan tornant cada vegada més personalitzades e innovadores.

Distribució postal i bustiades

 • Distribució postal: Proporcionem als nostres clients la millor assessoria postal en la pre-producció dels seus mailings i en el tractament postal, garantint que les campanyes de màrqueting directe offline obtinguin el major nombre d’impactes sobre la població.
 • Auditoria Postal: duem a terme auditories de qualitat de campanyes, en les quals la nostra missió és la de verificar que els operadors postals compleixen amb els compromisos adquirits amb els nostres clients. Els nostres operadors están sotmesos a  exhaustius controls de qualitat, i seleccionem les àrees en les quals duem a terme aquestes campanyes, estudiant el target de la seva empresa i el perfil de la zona.
 • Bustiada: Distribuïm materials publicitaris a nivell nacional, amb la capacitat de dur a terme qualsevol tipus de repartiment:
  • Pomming / perching:Arribem fins a la porta de l’usuari i col·loquem el fulletó en forma de penjador en el pom de la seva porta.
  • Publicitat a parabrises: col·locació de materials publicitaris en els parabrises dels cotxes.
  • Entrega en má: en zones d’especial interès pel target especificat, com en col·legis, centres de salut, supermercats,…
  • Sampling:distribució de demostracions o proves de productes.

Fullfilment i Gestió de Promocions

El fullfilment és l’estratègia per resoldre satisfactòriament les comandes de producte o les sol·licituds d’informació que realitzen els destinataris d’una campanya de màrqueting. En Meydis comptem amb Call Center propi que ens permet agilitzar la gestió de la resposta, a més de plataformes dissenyades per a l’enregistrament de cupons o enviament de regals. Dissenyem i desenvolupem landing pages amb formularis de participació aniuats a la seva pàgina web. Tramitem els pertinents requisits notarials i redactem les bases per a les seves promocions, sotmetent-les a l’acurat anàlisi dels nostres experts legals per assegurar que compliran escrupolosament amb la Llei.

Callcenter propi

Call Center: : Mitjançant la xarxa telefònica habitual o xarxes de telefonia IP gestionem el nostre Call Center propi, en el qual interactuem amb el client mitjançant atenció personal o a través de contestador.

 • Recepció de trucades entrants: atenció al client, confirmació d’esdeveniments, gestió de promocions…
 • Emissió de trucades: televenda, enquestes telefòniques, actualització de bases de dades.

Contact Center: Gestionem les relacions amb el client a través de diversos canals de forma simultània: correu electrònic, fax, SMS o sessions de col·laboració web i xat.