Màrqueting directe i multicanal

Dissenyem campanyes cohesionades per a múltiples canals. Vivim en l’època de la multicanalidad: el client tria quan i com consumix la informació, present en multitud de plataformes que ens permeten connectar amb ell. Des de Meydis dissenyem les campanyes més eficaces, adaptant-nos als requeriments del canal i del públic objectiu.

Disposem de centres de producció propis amb tots els mitjans i la tecnologia necessària per a realitzar les seues campanyes de màrqueting directe multicanal: comptem amb plataformes d’enviament massiu d’e-mails i SMS i un Contact Center per a desenvolupar campanyes d’emissió i recepció de crides.

Màrqueting online

Les possibilitats que ens oferix internet en el camp del màrqueting són tan àmplies que resulta impossible plantejar qualsevol estratègia de comunicació, i inclús de creixement empresarial, sense tindre el màrqueting online present. Actualment, i a causa de la maduresa tecnològica de la societat i a la constant evolució de les tecnologies, no podem parlar de màrqueting offline sense tindre present el màrqueting en el món digital, un entorn que l’usuari aprecia com immediat, pròxim i al que pot obtindre informació fàcilment. En el món 2.0 el client ha canviat, és dinàmic i està connectat a múltiples dispositius les 24 hores del dia. En Meydis oferim servicis integrals de màrqueting online, adaptats a l’estratègia comercial dels nostres clients:

 • Disseny i programació de qualsevol tipus de webs i microsites
 • Estratègia de Posicionament SEO/SEM
 • Social media management
 • Plataforma pròpia per a l’enviament automatitzat de campanyes d’e-publitramesa i SMS

Màrqueting offline

En tan sols uns anys el màrqueting online s’ha imposat en les estratègies de comunicació de les empreses, però continua existint un ampli sector d’usuaris que seguix exposat als impactes que generen els mitjans offline. Comptem amb més de 35 anys d’experiència en el disseny i execució de propostes de màrqueting integrals per als nostres clients. Disposem de l’equipament més nou i les infraestructures punteres per a executar les campanyes més exitoses.

Impressió i personalització

El format imprés continua sent de gran rellevància en el màrqueting, especialment perquè el vincle que genera amb el consumidor és molt més emocional.

Per a produir els seus documents en paper comptem amb el parc de maquinària d’impressió làser a color més important a nivell nacional. Amb esta maquinària duem a terme tant tirades curtes com llargues de qualsevol tipus d’element i format. Així mateix, disposem de maquinària làser B/N per a la impressió i personalització de grans volums de documents. Comptem també amb la tecnologia full color, que ens permet imprimir documents transpromocionals 100% personalitzats a color.

Ensobrat intel·ligent

Comptem amb tecnologia puntera en ensobrat intel·ligent, la qual cosa ens permet conjugar la més precisió amb l’alta velocitat de processament, per a fer que els seus enviaments de correu avancen ràpidament. Els detectors d’alta sensibilitat dels nostres sistemes seleccionen i retiren ràpidament els elements postals erronis, desviant-los automàticament per a ser processats novament. Així mateix, els nostres sistemes intuïtius de canvi de tasques maximitzen la productivitat dels processos, amb ensobradoras intel·ligents capaços de confrontar fins a 8 elements personalitzats.

Les nostres ensobradores han sigut dissenyades per a gestionar una gran varietat de tipus i grandàries de paper per mitjà de tecnologia que garantix el 100% d’integritat documental, quelcom essencial quan les comunicacions s’estan tornant cada vegada més personalitzades i innovadores.

Distribució postal i repartiment a bústies

 • Distribució postal: Proporcionem als nostres clients la millor assessoria postal en la pre- producció dels seus publitrameses i en el tractament postal, garantint que les campanyes de màrqueting directe offline obtinguen el nombre més gran d’impactes sobre la població.
 • Auditoria Postal: duem a terme auditories de qualitat de campanyes, en les que la nostra missió és la de verificar que els operadors postals complixen amb els compromisos adquirits amb els nostres clients. Sotmetem a exhaustius controls de qualitat als nostres operadors, i seleccionem les àrees en què duem a terme estes campanyes, estudiant el target de la seua empresa i el perfil de la zona.
 • Repartiment a bústies: Distribuïm materials publicitaris a nivell nacional, podent a més dur a terme qualsevol tipus de repartiment:
  • Pomming / perching: Arribem fins a la porta de l’usuari i col·loquem el fullet en forma de perxa en el pom de la seua porta.
  • Publicitat a parabrises: col·locació de materials publicitaris en els parabrisa dels cotxes.
  • Entrega en mà: en zones d’especial interés pel target especificat, com en col·legis, centres de salut, supermercats,…
  • Sampling: distribució de demostracions o proves de productes.

Fullfilment i Gestió de Promocions

El fullfilment és l’estratègia per a resoldre satisfactòriament les comandes de producte o les sol·licituds d’informació que realitzen els destinataris d’una campanya de màrqueting. En Meydis comptem amb Call Center propi que ens permet agilitzar la gestió de la resposta, a més de plataformes dissenyades per a la gravació de cupons o enviament de regals. Dissenyem i desenvolupem landing pages amb formularis de participació, niades en la seua pàgina web. Tramitem els pertinents requisits notarials i redactem les bases per a les seues promocions, sotmetent-les a la cuidadosa anàlisi dels nostres experts legals per a assegurar que compliran escrupolosament amb la Llei.

Callcenter propi

Call Center: Per mitjà de la xarxa telefònica habitual o xarxes de telefonia IP gestionem el nostre Call Center propi, en el que interactuem amb el client per mitjà d’atenció personal o a través de contestador.

 • Recepció de crides entrants: atenció al client, confirmació esdeveniments, gestió de promocions.
 • Emissió de crides: televenda, enquestes telefòniques, actualització de bases de dades.

Contact Center: Gestionem les relacions amb el client a través de diversos canals de forma simultània: correu electrònic, fax, SMS o sessions de col·laboració web i xat.